неділя, 17 березня 2013 22:11

Опозиція хоче виборів у Києві після змін до закону - Рибак

Опозиція хоче виборів у Києві після змін до закону - Рибак
Спікер Володимир Рибак наголосив на необхідності проведення виборів у столиці. Фото: argumentua.com

Опозиція наполягає на проведенні виборів мера Києва після зміни закону про вибори.

Про це розповів спікер Верховної Ради Володимир Рибак в ефірі каналу "Україна".

"Виникло питання на Погоджувальній раді, яка була у мене, 2 червня оголосити вибори. Я кажу: "Добре, опозиція просить". Тільки сказав "так", опозиція говорить: "Та ні, зачекайте, давайте закон міняти". Я кажу: "А як ви хочете, якщо залишилося кілька днів, ви говорите давайте. Давайте приймати!" А коли закон міняти? Потім, ми оголошуємо вибори за 60 днів. І вже через кілька днів, у відповідність із законом, повинні проводитися дії. Ви хочете закон міняти? Так? Ну тоді почекайте, давайте в понеділок повернемося до цього питання", - сказав Рибак.

ФОТОРЕПОРТАЖ: До Кутаїсі їдуть за спокоєм та гірським повітрям

За його словами, він звернувся до профільного комітету з проханням дати пояснення, що необхідно для проведення виборів мера Києва 2 червня.

"Щоб ми встигли це зробити, або ми не встигаємо. Я хочу, щоб ми всі зібралися і усвідомили, якщо ми можемо проводити, якщо закон нас влаштовує, який є, значить, давайте, будемо приймати рішення. Опозицію це не влаштовує. Так почекайте, панове. Так ви ж наполягаєте, щоб ми у вівторок прийняли рішення з приводу 2 червня. Все, розійшлися всі, питання стало відкритим. У понеділок ми зберемося у мене і обговоримо ці питання. Але те, що в Києві вибори проводити треба - депутатів і міського голови - тут питань ні в кого немає", - зазначив Рибак.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче виборів у Києві після змін до закону - Рибак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути