вівторок, 11 вересня 2012 23:06

Опозиція ще думатиме про узгодження округів із іншими партіями

Опозиція ще думатиме про узгодження округів із іншими партіями
Олег Тягнибок розповів, що до Покрови питання округів ще підніматимуть. Фото: obozrevatel.com

Лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок не виключає, що ближче до 14 жовтня питання узгодження кандидатів на округах підніматиметься знову.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Він наголосив, що ВО "Свобода" вже задемонструвала свою готовність не просто бути присутньою в парламенті, а й формувати там більшість, а для цього треба об'єднуватися.

"Нам зараз не достатньо просто бути опозицією, нам потрібно бути у складі більшості, щоб ми могли реалізувати програму захисту українців вже безпосередньо переформотовуючи її в закони. Для того, щоб бути в більшості, треба іти на прагматичні кроки. І "Свобода" це вже зробила. Ми домовилися з нашими партнерами, з Об'єднаною опозицією, і всі 225 округів мають лише одного висуванця – або від Об'єднаної опозиції, або від "Свободи", - підкреслив Тягнибок.

Тягнибок додав: "За партійними списками ми рекомендуємо підтримувати наші політичні сили і фактично ідемо двома колонами. І цей формат нашої спільної участі у виборах фактично гарантує перемогу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успіх Об'єднаної опозиції залежатиме від того, чи зможе вона домовлятися - Копатько

Водночас, лідер партії ВО "Свобода" підкреслив, що не виключено, що узгодження кандидатів по округам з іншими політсилами, або із само висуванцями ще може переглядатися ближче до 14 жовтня, коли закінчиться термін можливості  у кандидатів у народні депутати зняти свою кандидатуру.

"Щодо інших політичних сил – хто хотів домовитися, той вже домовився. Але я не виключає,  що ближче до Покрови ( 14 жовтня) коли закінчується час можливості знімати свої кандидатури, ми можемо повернутися до цього питання", - наголосив Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція ще думатиме про узгодження округів із іншими партіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути