Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2012 13:12

Опозиційний кандидат у нардепи послав журналістку на три літери

 

Головного редактора інтернет-видання "Волинський інформаційний портал OnLine" Ольгу Булковську образив своїм коментарем у Facebook кандидат у народні депутати від об'єднаної опозиції по мажоритарному округу у Волинській області Ігор Гузь. Про це йдеться в повідомленні комітету Волинської незалежної медіа-профспілки, який висловлює своє обурення з приводу ситуації.

Ігор Гузь на своїй сторінці в соцмережі закликав переглянути його виступ на каналі "Аверс", де він обіцяв розповісти про методи "агітації" та "купівлі виборців" його конкурентом в окрузі.

У коментарях під цим записом Ольга Булковська натякнула на підкуп виборців самим паном Гузем: "Ще було б цікаво про батути і яйця для порівняння:)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рівнем свободи слова Україна може скотитися у бік Росії - Сюмар

У відповідь Ігор Гузь написав репліку: "Шановна пані Ольго, дивлячись на вашу аватарку я розумію, що вам критично чогось не вистачає. Ну, наприклад, аби вас хтось з ходу послав на три літери... І не тому, що ваша писанина комусь заважає, а так для профілактики. Якщо це дійсно так, то свисніть, може стану при нагоді...". У профспілці заявляють, що Ігор Гузь "дозволив собі публічно (у соцмережі Facebook) принижувати честь і гідність" керівника інтернет-видання, яка зауважила про підкуп ним виборців, зокрема, про встановлення батутів і роздачу яєць на святі смт Ратне Волинської області. "Інформація про цей факт опублікована в інтернет-виданні "Волинь-Post". Ця ж інформація подавалася в позитивному світлі на офіційних сторінках ВОПО "Батьківщина" та обласного осередку "Фронту змін"", - йдеться в повідомленні профспілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінальну справу проти ТВі відкрили за пророцтвом слідчого - Княжицький

Комітет Волинської незалежної медіа-профспілки звернувся до голови ради об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка, керівника Центрального виборчого штабу об'єднаної опозиції Олександра Турчинова, керівника Волинського обласного виборчого штабу опозиції Анатолія Грицюка та голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича із вимогами дати належну оцінку і відповідно відреагувати на неетичні висловлювання депутата Волинської обласної ради та кандидата в народні депутати Ігоря Гузя.

Також Волинська незалежна медіа-профспілка звертається до всіх волинських журналістів із закликом підтримати цю ініціативу.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційний кандидат у нардепи послав журналістку на три літери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути