середа, 23 січня 2013 21:20

Опозиціонери знову піаряться на Тимошенко та Луценку - "регіонал"

Опозиціонери знову піаряться на Тимошенко та Луценку - "регіонал"
Владислав Лук'янов Фото: podrobnosti.ua

Опозиціонери скликають позачергове засідання, щоб вкотре помилуватися "на себе коханих" на екранах телевізорів. Результатів на користь країни від нього не буде. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"регіонал" Владислав Лук'янов.

"Це помилково з кількох точок зору. Якщо ми збираємо позачергову сесію і викликаємо на роботу усіх працівників апарату, це дає додаткові витрати. Але бачимо, що особливого впливу на зміну законодавчого поля, прийняття важливих для держави рішень на порядку денному немає. За цим стоїть тільки намагання зайвий раз побачити себе коханих на екранах телевізорів чи почути з радіоприймача. Але користі для держави такі заяви і дії не мають", - вважає нардеп.

На думку Лук'янова, і Луценко, і Тимошенко для керівників опозиції "давно стали такою темою, на якій можна дуже добре пропіаритися".

"Але ми прекрасно розуміємо, що найменш зацікавлені в тому, щоб вони вийшли із тюрми, саме лідери опозиції - той самий Турчинов, той самий Яценюк. Вони тоді втрачають можливості для свого зіркового представлення на схилі опозиційної політики. Місця їм там не залишиться. Тому вони проводять акції, які не дають ніякої користі, а більше галасу. Це в стилі поведінки та методів дій опозиції. Вони чітко розуміють, що питання, які планують піднімати на засіданні, не отримають не те що підтримки, не проголосують навіть за те, щоб їх внести на порядок денний. Це — голий піар і намагання зайвий раз робити собі рекламу, бо виборці починають їх забувати", - додав "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери знову піаряться на Тимошенко та Луценку - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути