неділя, 17 липня 2016 15:01

"Оппоблок" контролює виборчі комісії - Тимчук

"Оппоблок" контролює виборчі комісії - Тимчук

Щодо виборів на 114 окрузі на Луганщині Група ІС продовжує стежити за перебігом виборів на 114 мажоритарному окрузі у Луганській області. Як вже зазначалося раніше, саме тут є найбільші ризики для України, оскільки у разі перемоги кандидата, діючого в інтересах "Газпрому", виникає пряма загроза дестабілізації цієї території.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє народний депутат Дмитро Тимчук.

Станом на 12 годину явка виборців становить 15% (всього на окрузі формально зареєстровано 94 тис. виборців). На окрузі вже зафіксовано низку провокацій, зокрема – розклеєні листівки про раптову смерть одного з фаворитів. Є ознаки того, що кандидати проводять мобілізацію своїх прихильників.

"Також в нашому розпорядженні є результати опитування виборців, що проголосували на виході з дільниць, який проводить ТОВ "Стратегія Зростання" в інтересах одного з штабів. З цтх цифр випливає, що ставленик "газовиків" значно відстає", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виборах бюлетені видають без паспортів - "Опора"

Нюанс у тому, що "Оппоблок" контролює виборчі комісії, та при підрахунку можливі різні "чудеса". Тому головне завдання демократичних сил і правоохоронних органів залишається колишньою – не допустити фальсифікацій.

Зараз ви читаєте новину «"Оппоблок" контролює виборчі комісії - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути