середа, 22 січня 2014 10:49

Опозиція звинуватила в смертях на Майдані "кривавого вбивцю" Зачарченка

Опозиція звинуватила в смертях на Майдані "кривавого вбивцю" Зачарченка
Каральні органи перейшли кордон. Вбивство мирних пікетувальників - це наслідок безкарності виконавців злочинів та ескалації терору. Про це йдеться в спільній заяві Батьківщини, Удару та Свободи, повідомляє Ліга.

"Чотири вогнепальних поранення в голову і шию в одного з убитих - це не самооборона, а умисний розстріл мирних громадян. Безпосередню відповідальність за цей акт терору проти диктатури громадян несе особисто міністр внутрішніх справ - кривавий вбивця Захарченко (Віталій Захарченко, - ред.), - сказано в повідомленні, оприлюдненому прес-службою " Батьківщини".

Опозиційні політсили підкреслили, що тільки негайне виведення з Києва спецпідрозділів МВС і Внутрішніх військ, відставка міністра Захарченка, "на руках яких кров українських громадян, і бригад - кримінальників тітушок, які тероризують мешканців міста, може зупинити переростання конфлікту в смертоносну фазу".

"Все, що буде відбуватися зараз в країні, життя і безпеку кожного громадянина, і смерть протестувальника - це особиста відповідальність Віктора Януковича, який протягом двох місяців ігнорував справедливі вимоги мирного протесту і своїми зусиллями переводить його в гарячу фазу. Тільки безумовне і негайне виконання всіх вимог народу є гарантією повернення ситуації в країні в мирне русло", - сказано в заяві.

Нагадаємо, сьогодні на вул. Грушевського два снайпера застрелили двох демонстрантів.
Зараз ви читаєте новину «Опозиція звинуватила в смертях на Майдані "кривавого вбивцю" Зачарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути