Ексклюзиви
понеділок, 23 грудня 2013 20:51

Опозиція вимагає від Гереги відкликати позови проти Євромайдану

Опозиція вимагає від Гереги відкликати позови проти Євромайдану
Фото: profi-forex.org
На завтрашній сесії Київради опозиція буде вимагати від секретаря Галини Гереги відкликати позови проти Евромайдана, що забороняють перебування мітингувальників у приміщенні міськради на Хрещатику. Про це повідомив народний депутат Юрій Одарченко.

За його словами, постанови судів за позовами Гереги сьогодні є єдиними можливими правовими підставами для застосування сили, повідомляє прес-служба партії.

"За позовами Київради поки відкрито кілька судових розглядів і винесені постанови , на підставі яких правоохоронні органи мають можливість здійснювати напади на учасників мирних акцій протесту на Майдані Незалежності і в будівлі КМДА", - сказав Одарченко.

"Ми вимагаємо від Гереги взяти нарешті відповідальність на себе і зупинити можливе кровопролиття - поставити свій підпис під заявами до суду щодо припинення судових справ проти учасників Евромайдана", - зазначив він.

Крім того, за його словами, якщо проти Майдану буде застосована сила, то Герега може повторити долю Олександра Попова, оскільки правоохоронці будуть діяти саме на
Зараз ви читаєте новину «Опозиція вимагає від Гереги відкликати позови проти Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути