четвер, 29 грудня 2011 08:25

Опозиція ще не ділила мажоритарні округи

Опозиція ще не ділила мажоритарні округи

Опозиція домовилася про основні принципи розподілу мажоритарних округів для того, щоб уникнути боротьби один з одним, але округи ще не ділила, заявив в ефірі 5 каналу народний депутат, член фракції НУ-НС Юрій Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" і "Народна самооборона" підготували "чудовий приклад" для опозиції

"На останньому засіданні КОД, це було позавчора, було за основу проголосовано принцип розподілу мажоритарних округів. Тобто, ми ще їх не ділили, але сам принцип - які потрібні люди, ідеологічна складова, більш-менш чисельність зрозуміла, хто яким чином буде... ну, і загальні принципи. Наприклад ми повинні розуміти, що є округи, де ми майже стовідсотково впевнені в перемозі кандидата від опозиції, а є округи, де майже стовідсотково кандидат від опозиції не виграє, і потрібно, щоб у цих округах теж були кандидати від опозиції, тому що подобається, чи не подобається, треба йти до людей навіть там, де вони сьогодні нас не підтримують, і це було домовлено", - розповів Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднання "Батьківщини" і "Народної самооборони" Тимошенко координувала через адвокатів

Також депутат зазначив, що представники КОД запропонували політичній силі Віталія Кличка "УДАР" приєднатися до цього процесу.

"Домовилися "Свобода", "Фронт змін", Народний Рух, Партія захисників вітчизни, "За Україну". Кличку теж було запропоновано взяти в цьому участь. Принципово ми позначили і сьогодні ми показуємо, що ми готові, у тому числі, сідати з Кличком і вирішувати ці питання, бо все-таки краще, коли на мажоритарці буде один кандидат", - зазначив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція ще не ділила мажоритарні округи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути