Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2011 10:36

Опозиція пропонує нардепам відмовитись від пільг назавжди

Опозиція пропонує нардепам відмовитись від пільг назавжди

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що він, спільно з народними депутатами Андрієм Кожем'якіним, Миколою Мартиненком та Арсенієм Яценюком, в черговий раз зареєстрував у парламенті проект закону про внесення змін до закону України "Про статус народного депутата України" (щодо скасування пільг народних депутатів) (р.н.8064-1).

Як повідомила прес-служба БЮТ, цей законопроект, за словами Томенка, стовідсотково повторює пропозиції про скасування пільг лише на один рік, проголосований парламентом під час прийняття бюджету, з тією різницею, що пільги пропонується скасувати назавжди.

"Для того, щоб перевірити владу загалом і владну більшість зокрема у щирості намірів, ми пропонуємо не тимчасово, а назавжди ліквідувати морально необґрунтовані і несправедливі норми щодо пільг народних депутатів", - наголосив віце-спікер.

Він також додав, що правильним було б ліквідацію пільг поширити на всіх високопосадовців та чиновників.

Окрім того, Томенко повідомив, що опозиція наполягатиме на тому, щоб в останній пленарний тиждень 9-ої сесії, тобто з 10 по 13 січня 2012 року, законопроект був винесений на розгляд парламенту.

Окрім того, він висловив сподівання, що законопроект буде проголосований і в першому читанні, і в цілому.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція пропонує нардепам відмовитись від пільг назавжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути