четвер, 16 травня 2013 13:26

Опозиція намагається "витягнути" молодь із соцмереж на акцію "Вставай, Україно!"

Автор: Фото: facebook.com
 

Об'єднана опозиція хоче, аби українська молодь взяла активну участь у завершальній акції "Вставай, Україно!" 18 травня у Києві, а не засиджувалася дома у соцмережах.

Відповідний банер-звернення активно поширюється у соцмережах молодіжними осередками опозиційних політичних партій.

Так, зокрема на офіційній сторінці Молодіжного крила "Фронту Змін" у Фейсбуці розмістили червоно-білий банер, у якому звертаються до студентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Опозиція змінить маршрут мітингу в Києві, якщо влада перегородить Хрещатик

"Студенти! 18 травня о 12.00 з Європейської площі вирушає всеукраїнський марш протесту "Вставай, Україно!". Досить ставити лайки в соцмережах! Час діяти!", - написано на банері, поширеному опозиціонерами.

На розміщеному фото також позначені депутати, громадські діячі та активісти всіх трьох опозиційних партій. Станом на 13.20 четверга там лише 14 "лайків" і 3 "поширення".

Нагадаємо, 18 травня на Європейській площі у Києві відбудеться мітинг у рамках всеукраїнської акції "Вставай, Україно!". Одночасно з акцією опозиції під егідою Партії регіонів відбуватиметься акція "Всеукраїнський антифашистський марш "У Європу - без фашистів!". Завершиться ця акція там же, де буде мітингувати опозиція - на Європейській площі.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція намагається "витягнути" молодь із соцмереж на акцію "Вставай, Україно!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути