середа, 13 листопада 2013 12:22

Опозиція кличе українців на всеукраїнську акцію за рух до Європи

Опозиція кличе українців на всеукраїнську акцію за рух до Європи
Лідери опозиції організують всеукраїнську акцію за євроінтеграцію. Фото: telegraf.com.ua

Опозиційні лідери підписали заяву-звернення до громадських організацій щодо проведення всеукраїнської акції на підтримку євроінтеграції.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на брифінгу у Верховній Раді заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

За словами політика, опозиція хоче, щоб це був не політичний мітинг, а всеукраїнська акція народу України. Вона має пройти 24 листопада в Києві.

Нардеп запевнив, що опозиція наступного тижня готова голосувати за будь-які законопроекти, які дають можливість підписати угоду про асоціацію з Європейським Союзом.

Він розповів, що лідери опозиції звернулися до місії Кокса-Кваснєвського зі проханням не давати негативний звіт по Україні.

"Ми попросили не закривати двері Європи і дати можливість Януковичу одуматися, бо сьогодні все в його руках", - пояснив Яценюк.

Водночас лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок назвав сьогоднішнє позачергове засідання парламенту комедією, цинізмом і демонстрацією з боку влади ігнорування Конституції.

"Це гра і демонстрація політичної зневаги. Але тут є і позитивний момент - Кокс та Кваснєвський мали можливість бути присутніми на наших перемовинах з Партією регіонів і самі все побачили", - сказав Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція кличе українців на всеукраїнську акцію за рух до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути