вівторок, 12 листопада 2013 14:30

Янукович холоднокровно забиває ногами євроінтеграцію - Тимошенко

Янукович холоднокровно забиває ногами євроінтеграцію - Тимошенко
Фото: news.liga.net

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що порушення кримінального провадження стосовно її захисника Сергія Власенка загрожує підписанню Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Вона звинувачує в цьому президента Віктора Януковича.

Про це йдеться в заяві Тимошенко, яку зачитала журналістам у вівторок у Києві донька екс-прем'єра Євгенія.

"Віктор Янукович останні тижні вже насмерть ногами забиває Угоду про асоціацію. Збудження абсурдних кримінальних справ проти мого захисника Сергія Власенка зроблено цілеспрямовано і холоднокровно, як останній удар в саме серце українських надій на підписання Угоди", - йдеться в заяві екс-прем'єра.

Тимошенко висловила думку, що Янукович хоче переконати європейських лідерів, що "їх зусилля по захисту України від диктатури марні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не має сил подолати комплекси щодо Тимошенко — нардеп

"Януковичу здалося, що для повного краху наших європейських перспектив вже недостатньо залишати за гратами політв'язнів, грубо позбавляти Віталія Кличка можливості брати участь у президентських виборах, зривати прийняття європейських законів", - зазначила Тимошенко.

Екс-прем'єр обурена тим, що влада не обмежилася "у своїх репресіях" позбавленням Власенко депутатського мандата, а її самої права на захист.

"Для повної впевненості Янукович вирішив діяти безпрограшно, а агресією проти Сергія Власенка вже гарантовано вбити Угоду", - додала вона.

Екс-прем'єр закликала лідерів ЄС боротися за підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом незважаючи на деструктивні дії української влади.

"Я закликаю всіх лідерів Європейського Союзу, українського громадянського суспільства і опозицію негайно діяти і при будь-яких обставин домагатися підписання нашого Угоди ( про асоціацію між Україною та ЄС - ред.)", - зазначила вона.

Нагадаємо, Власенку вручили повідомлення про підозру у заподіянні тілесних ушкоджень його екс-дружині Наталії Окунської. В даний час суд обирає Власенку запобіжний захід.

Зараз ви читаєте новину «Янукович холоднокровно забиває ногами євроінтеграцію - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

212

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути