неділя, 26 січня 2014 18:38

Опозиція дала владі кілька годин для звільнення затриманих протестувальників - Пашинський

Опозиція дала владі кілька годин для звільнення затриманих протестувальників - Пашинський
Фото: ua.112.ua
Штаб національного опору дає владі кілька годин для того, щоб звільнили затриманих під час акцій протестів у Києві та Черкасах, повідомив заступник керівника Штабу нацсопротивления нардеп Сергій Пашинський.

Як повідомляє в неділю прес-служба "Батьківщини", народний депутат повідомив, що на сьогоднішній день згідно офіційним заявам МВС, тільки в Києві арештовано 118 осіб, у Черкасах - 58 осіб.

"Це дикі цифри! Люди вийшли на мирний протест, яких міліція із застосуванням тортур, з знущаннями кинула за ґрати", - зазначив Пашинський.

"Ми вже не вимагаємо, ми інформуємо Януковича про те, що якщо зараз не почнеться процедура звільнення заручників, то український народ буде сам займатися антитерористичними операціями", - зазначив політик.

За словами Пашинського, в даний момент активісти автомайдану та Черкас, які знаходяться на Майдані, в Києві, вирушають в Черкаси.

"Я персонально звертаюся до губернатора ЧеркащиниТулуба - у нього є кілька годин, щоб звільнити заручників! Я персонально звертаюся до Пшонки та до Захарченка: якщо вони зараз не почнуть процес звільнення заручників, то цей процес почне український народ".
Зараз ви читаєте новину «Опозиція дала владі кілька годин для звільнення затриманих протестувальників - Пашинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути