четвер, 15 серпня 2013 20:07

Онкохворі та ветерани чекають на рішення Київради

Ветерани столиці розраховують на конструктивну роботи Київради у найближчий час. Про це розповіла заступник голови Української спілки в'язнів-жертв нацизму Надія Слєсарєва.

"Головне завдання нашої громадської організації – це соціальний захист людей, які постраждали, перебуваючи у фашистській неволі. Ми вважаємо, що депутати Київради також повинні насамперед дбати про соціальний захист людей, передовсім тих, хто потребує допомоги через вік або стан здоров'я. Тому зривати роботу сесії, яка має прийняти важливі рішення щодо малозахищених жителів столиці, – це безвідповідально. Ми обурені тим, що знаходяться люди, котрі заважають Київраді працювати. Адже відповідних рішень чекають тисячі людей, у тому числі й онкохворі, люди, які розраховують одержати пільгові ліки. Велика кількість ветеранів, які проживають у Києві, вони очікують на адресну матеріальну допомогу від мерії до найближчих свят. Тому я вважаю, що позачергова сесія, запланована на 19 серпня, обов'язково має відбутися. Депутати повинні прийняти необхідні рішення щодо соціального захисту киян, у тому числі ветеранів. Ми розраховуємо на конструктивну роботу міських депутатів". – зазначила Надія Слєсарєва.

 

Зараз ви читаєте новину «Онкохворі та ветерани чекають на рішення Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути