Ексклюзиви
пʼятниця, 05 серпня 2016 10:01

Онищенко не спромігся відправити в НАБУ адвокатів

Онищенко не спромігся відправити в НАБУ адвокатів
Фото: rian.com.ua

Підозрюваний у створенні злочинної організації народний депутат Олександр Онищенко вдруге не прийшов на допит у Національне антикорупційне бюро. Не з'явилися також його адвокати.

Про це розповіла речник НАБУ Світлана Оліфіра.

"Він знав, що викликаний на сьогодні на допит. Але вирішив не з'являтися. Тепер ми можемо звертатися до суду з клопотанням про обрання такого заходу, як примусовий привід. Причини, із яких адвокати досі не прийшли до бюро, нам не відомі", - сказала Оліфіра.

Вона зазначила, що НАБУ готує клопотання про примусовий привід депутата.

"Нині готуємо клопотання до суду про примусовий привід. Щойно матимемо ухвалу, детективи зможуть оголошувати Онищенка у всеукраїнський, а потім - міжнародний розшук", - додала речник НАБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 підозрюваних у газовій справі Онищенка пішли на співпрацю

Нагадаємо, нардепа Олександра Онищенка підозрюють у створенні газової схеми з відмивання державних коштів. 5 липня Верховна Рада зняла з нього недоторканність. 27 липня генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Онищенку.

Раніше Онищенко заявив, що перебуває в Лондоні, і через адвокатів передав НАБУ адресу та контакти, за якими з ним нібито можна зв'язатися. Однак глава САП стверджує, що Онищенко подорожує світом.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко не спромігся відправити в НАБУ адвокатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути