понеділок, 30 листопада 2009 09:53

Омельченко передав гроші на похорон збитого ним будівельника

Омельченко передав гроші на похорон збитого ним будівельника

У суботу, 28 листопада, в Олександрії поховали будівельника Олександра Карпінського, якого збив на смерть екс-мер Києва Олександр Омельченко.

Як пише Сегодня, народний депутат оплатив похорон жертви ДТП.

Як розповіла вдова загиблого Світлана Тетюшева, Омельченко виконав обіцянку і оплатив похорон її цивільного чоловіка.

"Сашка поховали, були майже всі родичі. Страшно було, я втрачала свідомість. Омельченко і сам похорон, і одяг, і перевезення, і катафалк, і автобус для родичів оплатив. Гроші передавав через керівників фірми, де працював Саша", - сказала вона.

Водночас, точну суму, яку передав екс-мер, Тетюшева називати не стала. В оточенні екс-мера газеті розповіли, що передали вдові і родичам загиблого в цілому близько 20 тисяч гривень.

Хто винен у трагедії, що сталася в середу ввечері на Столичному шосе, поки що ніхто сказати не може. Одні очевидці стверджували, що загиблий переходив дорогу на зебрі, інші, а також сам Омельченко, заявили, що чоловік ішов за 10 м від неї.

"Пішохід вискочив із-за зустрічної машини і навскоси побіг до переходу. Сан Санич не винен", - переконаний його помічник.

Поблизу місця гучного ДТП на пішохідній зебрі залишилася кепка загиблого Олександра Карпінського. Інтернет-користувачі, побачивши її на фотографіях з місця ДТП, назвали це важливою зачіпкою в розслідуванні справи. Експерти, яким показали фото місця трагедії із кепкою, що лежить на зебрі, не згодні з підозрами читачів.

"Має значення положення тіла при зіткненні. А ось головний убір не завжди залишається саме на місці аварії, тобто наявність кепки не завжди вказує на те, що саме тут було зіткнення. Головний убір міг відлетіти, але міг і впасти на дорогу одразу при зіткненні. Падіння кепки залежить навіть від стилю її носіння. Місце удару визначається, виходячи з положення авто і тіла, а не будь-яких інших аксесуарів", - заявив російський автоексперт, судовий оцінювач по ДТП Геннадій Шувалов.

25 листопада Омельченко, перебуваючи за кермом власного автомобіля Mitsubishi Pajero, збив на смерть 48-річного пішохода на Столичному шосе на в"їзді до Києва. За словами очевидців, Омельченка збив пішохода на переході.

У своїх свідченнях сам Омельченко заперечує те, що пішохід переходив дорогу на зебрі. За його словами, загиблий перебігав дорогу і несподівано вискочив через потік зустрічного транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко передав гроші на похорон збитого ним будівельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути