середа, 07 липня 2010 11:11

Олійник: З 10 "регіоналів" лише один підтримав Сівковича

Олійник: З 10 "регіоналів" лише один підтримав Сівковича

Народний депутат Святослав Олійник заявив про причетність віце-прем"єр-міністра по силовим питанням Володимира Сівковича до захоплення деяких підприємств.

"Сівкович займається виключно перерозподілом власності у тому числі особисто очолює деякі протиправні процеси. В МВС постійно посилаються на те, що Сівкович дав пряме доручення захопити те чи інше підприємство", - заявив Олійник у коментарі Gazeta.ua.

Відповідаючи на уточнююче запитання, які саме підприємства були захоплені за вказівкою Сівковича, Олійник сказав: "Тут я хочу бути більш стриманим, бо посилаюся на інформацію із правоохоронних органів. Я можу перерахувати окремі позиції, по яких як мінімум, є мовчазна згода Сівковича.

Наприклад, захоплення у Запоріжжі території трьох підприємств, пов"язаних зі звалищем промислових відходів. Це звалище під виглядом слічих дій було захоплене запорізькою міліцією для того, щоб якась фірма отримала доступ до металобрухту і звалищ. Це відбувалося під керівництвом Сівковича. Захоплення гірничо-збагачувального комбінату у Кривому Розі - це його пряма мовчазна згода".

Олійник також зазначив, що депутати знають про причетність силового віце-прем"єра до рейдерства, і більшість "регіоналів" негативно відносяться до діяльності Сівковича.

"Саме тому може набратися достатня кількість голосів за його звільнення. У "Регіонах" більше людей, які негативно відносяться до діяльності Сівковича, ніж позитивно. Умовно кажучи, з 10 людей, які мені відтелефонували з приводу цієї постанови, лише один був за Сівковича", - сказав Олійник, коментуючи внесений проект постанови про відставку віце-прем"єр-міністра.

Нагадаємо, що 6 липня у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про відставку Сівковича з посади віце-прем"єра з питань нацбезпеки й оборони. Його вніс депутат БЮТ Святослав Олійник, член групи нинішнього заступника глави адміністрації президента Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Олійник: З 10 "регіоналів" лише один підтримав Сівковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути