середа, 05 червня 2013 21:57

Олійник пояснив, чому ігнорував засідання ТСК з фальсифікації виборів

Олійник пояснив, чому ігнорував засідання ТСК  з фальсифікації виборів
Володимир олійник. Фото: radiosvoboda.org

Регіонал пояснив, чому ігнорував засідання слідчої комісії з фальсифікації виборів

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що від нього приховували місце проведення засідань тимчасової слідчої комісії з перегляду результатів виборів у Раду.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу

"Я був ініціатором кілька разів щодо місця, де вона засідатиме Потім ми зустрілися і я сказав, що не буду брати участь у роботі ... Кожен раз -. Хочу або не хочу - вам треба повідомляти, де відбуватиметься засідання комісії Ви. . жодного разу мені не повідомили Ось у чому помилка ", - заявив Олійник, звертаючись до голови ТСК Арсену Авакову.

У свою чергу депутат від "Батьківщини" спростував таке звинувачення. "Перед кожним засіданням на електронну пошту кожного депутата комісії, як правило, за добу до початку комісії йшла інформація, де і коли буде засідати комісія Такою інформацією володів і глава секретаріату ВР Зайчук." - Запевнив Аваков.

"Ми протестуємо проти створення комісії, де висновки вже зроблені в самих пояснювальних записках, - додавнардп від ПР. - Треба було прописати, що комісія створюється для вивчення ситуації, що склалася під час виборів А фальсифікації чи інші процеси відбулися, це було б у висновках самої комісії".

Олыйник додав: "Щодо фактів, то безперечно це треба розслідувати і  давати їм відповідну оцінку. Але в конституційний спосіб. Правова оцінка має бути але не на базі того, що висновки зробила комісія, яка не має права порушити кримінальну справу, тобто зареєструвати злочин".

"Регіонал" також розповів, що у прокуратурі ці факти знаходяться на стадії досудового розслідування, тому резуольтати розслдування будуть, але не скоро.

"Якщо ви очікуєте результатів негайно по окремим питанням, то це не правильно. Мінімум досудового розслідування має бути 2 місяці. Якщо пишуть "сфальсифікували", то це злочин, то дайте вирок. Але ж так же не можна казати про людей", - обурився він.

Зараз ви читаєте новину «Олійник пояснив, чому ігнорував засідання ТСК з фальсифікації виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути