пʼятниця, 29 листопада 2013 13:36

Олександр Єфремов зазначив, що Україна вже в Європі і цього не змінити

Олександр Єфремов зазначив, що Україна вже в Європі і цього не змінити
Фото: gazeta.ua

Голова фракції "Партія регіонів" Олександр Єфремов заявив, що люди зібралися на Європейській площі, аби поговорити про майбутнє їх та їхньої країни. Про це він сказав у виступі біля Українського дому.

"Дорогі друзі, дякую що прийшли.! Вітаю вас у місті Києві. Сьогодні ми зібралися тут у центрі України, у в центрі української столиці, щоби разом поговорити про наше життя, наше майбутнє. Я думаю, що тут немає жодної людини, яка б не хотіла, щоб наша країна не була незалежною процвітаючою країною", - почав Єфремов. За словами політика, Віктор Янукович, щойно заступив на посаду, одразу ж проголосив курс на реформи.

"Президент, уряд, "Партія регіонів" зробили все можливе, щоб іти цим шляхом, ми прийняли понад 80 законів які направлені на євроінтеграцію. І коли ми стояли біля самого факту стати європейською спільнотою, перед нами постало багато проблем в країні. Сьогодні вранці я прилетів зі Сходу країни — я був у Луганській області, зустрічався з керівниками підприємств, робітниками, керівниками районів та міст і скрізь я там чув тільки одне: зупиняються підприємства, ми втрачаємо тисячі робочих місць — допоможіть, зробіть щось. І коли президент почув все це, він прийняв, як мені здається єдине вірне рішення — зупинитися та поставити ці питання на обговорення у потрійному форматі. Ми це вітали і на сьогоднішній день офіційно щодо проблеми з робочими місцями приймуть рішення. Підтримаємо президента", — наголосив голова фракції "Партія регіонів".

У відповідь він почув загальне "так!" Єфремов також зазначив, що вони не згортають євроінтеграційний курс країни, тому що "Україна буде в Європі - вона найбільша за територією країна в Європі і цього не можна скасувати".

Нагадаємо, сьогодні у Вільнюсі відбулася церемонія підписання угод між ЄС та країнами Європейського партнерства, однак з Україною ніяких угод підписано не було.

Євромайдани на підтримку євроінтеграції України тривають уже восьмий день.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Єфремов зазначив, що Україна вже в Європі і цього не змінити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути