середа, 12 лютого 2020 18:44

Офіс президента у звіті про зустріч Зеленського з комісаром ЄС не згадав важливого питання

Офіс президента у звіті про зустріч Зеленського з комісаром ЄС не згадав важливого питання
Офіс президента приховав обговорення важливого питання на зустрічі Зеленського і Варгеї. Фото: president.gov.ua/

Офіс президента, звітуючи про зустріч із комісаром ЄС із питань сусідства та розширення Олівером Варгеї, не згадав нічого про обговорення проблем нацменшин.

Володимир Зеленський у середу, 12 лютого, прийняв на Банковій Олівера Варгеї, який перебуває з першим візитом в Україні. Варгеї після розмови поділився, що обговорив з українським президентом необхідність пошуку вирішення проблеми національних меншин. Про це повідомляє "Європейська правда".

Водночас пресслужба Офісу президента в офіційному повідомленні зазначила, що на зустрічі йшлося про процес реформ та співпрацю. Серед питань, обговорених з комісаром, названо підписання Угоди про спільний авіаційний простір, початок переговорів про так званий промисловий безвіз, поглиблення співробітництва у цифровій сфері та інші. Водночас про обговорення проблеми національних меншин офіс нічого не повідомив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи менше шансів в України на вступ до ЄС після введення нових правил

11-12 лютого в Києві відбулися переговори з українським урядом комісара ЄС з питань європейської політики сусідства та переговорів про розширення Олівера Варгеї. Київ за підсумками переговорів розраховує на підписання кількох угод з ЄС цього року.

Зараз ви читаєте новину «Офіс президента у звіті про зустріч Зеленського з комісаром ЄС не згадав важливого питання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути