середа, 09 січня 2013 20:17

Офіційна зарплата Арбузова становитиме 6242 грн, а Бойка, Вілкула і Грищенка - 6109 грн

Офіційна зарплата Арбузова становитиме 6242 грн, а Бойка, Вілкула і Грищенка - 6109 грн
Перший віце-прем'єр-міністр України Арбузов офіційно отримуватиме на новій посаді трохи більше 6 тис. грн. Фото: ipress.ua

Кабінет міністрів України вніс зміни до назви посад, не змінивши розміри посадових окладів першого віце-прем'єра і віце-прем'єрів.

Про це заявив директор департаменту заробітної плати та умов праці Міністерства соціальної політики Олександр Товстенко.

"Своєю постановою Кабінет міністрів вніс зміни лише у назви посад: "перший віце-прем'єр-міністр України - міністр" змінено на "першого віце-прем'єр-міністра України", а "віце-прем'єр-міністр України - міністр" на "віце-прем'єр-міністра України", - зазначив він, коментуючи прийняття на засіданні уряду постанови "Про внесення змін до п. 1 постанови Кабміну від 30 червня 2005 року №510.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні урядовці обурені лицемірством Королевської: за Тимошенко міністри отримували лише по 9 тисяч

Як повідомляє прес-служба Мінсоцполітики у середу, постанова не передбачає зміну розмірів посадових окладів цих посадових осіб.

"На сьогодні посадові оклади становлять для першого віце-прем'єр-міністра України - 6242 грн, для віце-прем'єр-міністра України - 6109 грн. Зазначені розміри посадових окладів залишені на рівні посадових окладів, установлених для першого віце-прем'єр-міністра України - міністра, віце-прем'єр-міністра України - міністра. Загальні підходи до визначення розмірів посадових окладів не змінювалися з 2005-го року", - підсумував Товстенко.

Нагадаємо, нині посаду першого віце-прем'єра обіймає Сергій Арбузов, посади віце-прем'єрів обіймають Юрій Бойко, Олександр Вілкул та Костянтин Грищенко.

Зараз ви читаєте новину «Офіційна зарплата Арбузова становитиме 6242 грн, а Бойка, Вілкула і Грищенка - 6109 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути