вівторок, 29 січня 2013 15:42

Одного з учасників штурму зборів громадської ради при КМДА відвезли до лікарні

Одного з учасників штурму зборів громадської ради при КМДА відвезли до лікарні
Наразі громадських активістів "охороняють" беркутівці. Фото: ukrtribune.com

Одного з учасників штурму установчих зборів громадської ради при Київській міській адміністрації, що відбувались сьогодні у залі Головпоштамту, відвезли до лікарні.

У нього глибокий поріз ноги. Він його отримав, коли разом зі "свободівцями" та активістами спробував увірватись на засідання. Про це розповіли лікарі, що чергували під час штурму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Попов зібрав Громадську Раду з прихожан Аделаджі" - Ільєнко

"У хлопця була розрізана гомілка. Була сильна кровотеча. Ми його відправили у лікарню, де йому, напевне, зашиють рану. Крім нього, до нас зверталися ще декілька осіб - з вивихами та неглибокими ранами", - каже один з лікарів, який не захотів, щоб його ім'я згадували.

Станом на 15.30 установчі збори закінчились. Міліціонери під охороною вивели учасників. У свою чергу, активісти розблокували залу засідань. Зараз під КМДА залишаються близько 50 учасників штурму. Біля них на Хрещатику припарковані чотири атобуси з працівниками спецпідрозділу "Беркут".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотня громадських активістів штурмом взяла засідання молодіжної ради КМДА

Як повідомлялося, міліція та молодики кримінальної зовнішності заблокували вхід до зали засідань і не пускали на збори народних депутатів на активістів. У "Свободі" заявили, що Олександр Попов зібрав громадську раду з прихильників Сандея Аделаджі.

Зараз ви читаєте новину «Одного з учасників штурму зборів громадської ради при КМДА відвезли до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути