Ексклюзиви
понеділок, 12 жовтня 2020 11:27

Одеську виборчу комісію можуть розпустити - ЗМІ

Одеська міська комісія може бути розпущена.

Про це пишуть Известия.

Пізно вночі ряд одеських телеграм каналів повідомив про те, що міська виборча комісія прийняла рішення мало не вручну вписати екс-нардепа Дмитра Голубова кандидатом в мери, а також повернути в список до міської ради кандидатів від політичної партії "Наш край".

Примітно, що 7 жовтня міськвиборчком прийняв постанову Про затвердження тексту виборчих бюлетенів. У списку кандидатів на посаду Одеського міського голови у вже надрукованих видавництвом "Чорномор'я" бюлетенях значиться 23 прізвища кандидатів. Дмитра Голубова серед них немає, втім, як і представників партії "Наш край".

 

Слід зазначити, що Дмитро Голубов, а також міська організація політсили "Наш край" були зняті з виборчих перегонів за рішенням суду. Нагадаємо, 2 жовтня в Одеському окружному суді розглядалася справа щодо неправомірних дій членів Одеської міської територіальної виборчої комісії щодо кандидата на пост Одеського міського голови Дмитра Голубова. На підставі запропонованих суду документів стало відомо, що тервиборчком в порушення виборчого права зареєстрував Дмитра Голубова кандидатом. Як виявилося, Дмитро Голубов вніс необхідну заставу за участь у виборчих перегонах від імені Одеської міської організації Політичної Партії "Блок Дмитра Голубова", але за фактом проходження зазначених грошей відбувалося шляхом внесення коштів сторонньою особою – Палпатіном Дмитром Вікторовичем.

І ось нове грубе порушення міської виборчої комісії, яке ставить під сумнів можливість проведення виборів в Одесі. Адже при такому самовільному застосуванні закону Про вибори, міськвиборчком можуть розпустити.

Зараз ви читаєте новину «Одеську виборчу комісію можуть розпустити - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути