Ексклюзиви
четвер, 15 липня 2010 09:50

Одеський губернатор наказав чиновникам повісити над ліжком завдання Януковича

Одеський губернатор наказав чиновникам повісити над ліжком завдання Януковича

Губернатор Одеської області Едуард Матвійчук вимагає від чиновників районних адміністрацій зробити виконання завдань Президента України Віктора Януковича і обладміністрації пріоритетним напрямом своєї роботи, повідомляє "Таймер".

Про це стало відомо під час наради ОДА з фінансових питань 14 липня.

"Президент ставить вам певні завдання. Повісьте їх у себе удома над ліжком або хай лежать у вас на робочому столі, але хай виконання цих завдань буде головним у вашій роботі", - заявив він.

Він відзначив, що завдання залишаються незмінними – відновлення вертикалі влади на місцях, виведення з тіньового обороту виплати заробітної плати, доведення рівня середньої зарплати по області до всеукраїнського і наведення ладу в земельних питаннях.

Як повідомлялося, губернатор Одеської області Едуард Матвійчук під час наради ОДА з фінансових питань пообіцяв "бити і сварити" керівників районів, в яких платять зарплати менше прожиткового мінімуму.

Зараз ви читаєте новину «Одеський губернатор наказав чиновникам повісити над ліжком завдання Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути