Ексклюзиви
четвер, 15 лютого 2018 10:49

Одесити вважають звинувачення проти Геннадія Труханова заказухою: боріться до кінця

Одесити вважають звинувачення проти Геннадія Труханова заказухою: боріться до кінця
Одесити масово підтримують мера Одеси Геннадія Труханова у соцмережах. Фото: Новое Время

Інформація про затримання в Києві мера Одеси Геннадія Труханова стала приводом для невдоволення городян. Про це свідчать коментарі, які з'явилися сьогодні в соціальних мережах на цю тему. Городяни називають звинувачення на адресу Геннадія Труханова та деяких представників його команди необґрунтованими і вважають їх заказухою. Вони бажають меру якнайшвидшого повернення в свій робочий кабінет в будівлі муніципалітету.

Інтернет видання "Взгляд из Одессы" знайомить вас лише з деякими повідомленнями користувачів соцмереж з Одеси:

Tymur Badzhykov: Геннадій Леонідович, ви кращий мер Одеси за весь час існування цієї країни! За вами Одеса і одесити! Боріться до кінця заради нас і нашого прекрасного міста!

Валера Сидоренко: За мої, майже 45 років, Ви перший глава Одеси, який стільки зробив. Так тримати! Розумні одесити з Вами! І нас не мало.

Олег Тигриков: Ніхто з минулих мерів за час своїх каденцій не зробив стільки для міста як ви. Чого тільки варта дитяча поліклініка на селищі Котовського, завдяки якій люди тепер не товпляться в чергах. Справ ще багато, тому і не уявляю нікого іншого біля керма в місті.

Аня Левітіна: Одесити з Вами! Ми вам віримо і поважаємо, ви кращий мер. Тримайтеся, офіцери не здаються і колишніми не бувають. Заказуха і є заказуха. Все буде добре. Одеса за ТРУХАНОВА!

Dina Rarog: Бажаю Вам якнайшвидшого завершення цієї безглуздої ситуації на Вашу користь і користь нашого з Вами міста!!! Сил Вам, терпіння!!!! І нехай Вас береже Бог.

Зараз ви читаєте новину «Одесити вважають звинувачення проти Геннадія Труханова заказухою: боріться до кінця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути