четвер, 25 квітня 2013 15:32

"Одаричу слід зробити висновки щодо своєї команди, де виявилися зрадники" - заступник мера

"Одаричу слід зробити висновки щодо своєї команди, де виявилися зрадники" - заступник мера
Беззубенко: "Не допустимо у мерії ніякого саботажу". Фото: procherk.info

Міському голові Черкас Сергію Одаричу з учорашнього голосування міськради щодо його імпічменту треба зробити висновки щодо своєї команди, в якій виявилися люди, які його зрадили.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав перший заступник міського голови "регіонал" Віктор Беззубенко.

Нині секретар Черкаської міської ради Віктор Горкун отримав повноваження виконувати обов'язки міського голови за рішенням вчорашньої сесії. Вранці мера Сергія Одарича охоронці з приватної фірми не пустили до кабінету, який уже опломбували. Одарич офіційно задокументував недопуск до робочого місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" голосували за відставку Одарича, щоб не платити його прес-службі 300 тисяч

"Я думаю, що відтепер всі події відбуватимуться у судах. Якщо я буду виконувати обов'язки першого заступника, підпорядковані мені департаменти будуть працювати на відмінно. Не допустимо ніякого саботажу. Сергій Одарич учора мені сказав: "Громада міста не повинна відчути ніяких змін. Усі повинні працювати для міста, а не для посади міського голови", - повідомив Беззубенко, депутат облради від Партії регіонів.

Він також додав: "Із цієї ситуації Одарич має зробити висновки щодо своєї команди, в якій виявилися люди, які його зрадили. Якщо Одарич не погоджується з рішенням, звичайно, йому треба звертатися до суду".

Нагадаємо, рішення про імпічмент меру Черкас ініціювали представники фракції Партії регіонів. Спільно з депутатами від опозиції учора вони проголосували за це рішення. Підтримали його 40 із 61 депутатів. Одарич не визнає законності цього рішення і планує оскаржити свою "відставку" у суді.

Зараз ви читаєте новину «"Одаричу слід зробити висновки щодо своєї команди, де виявилися зрадники" - заступник мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути