пʼятниця, 06 липня 2012 15:41

Спецтема: Боротьба за "мову"

Оприлюднена лише частина партійного списку в алфавітному порядку — Сенченко

Оприлюднена лише частина партійного списку в алфавітному порядку — Сенченко
Андрій Сенченко каже, що це лише початок і скоро оприлюднять інших опозиційних кандидатів. Фото: cit.ua

Список із 52-х претендентів у кандидати в депутати, який оприлюднила об'єднана опозиція "Батьківщина", є лише частиною партійного списку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович нишком провів прес-конференцію - журналістів відбирав особисто

Вона складається із керівників обласних організацій партії "Батьківщина" і "Фронту змін", а також їх перших заступників. Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від БЮТ, керівник виборчого штабу БЮТ у Криму Андрій Сенченко.

"Поки представлені люди, на яких поклали обов'язок керувати регіональними штабами. У решті списку будуть ще активісти, що працюють у центрі, депутати, які нормально себе проявили, але не керують регіональними штабами, члени колишнього уряду. Усього 225 прізвищ. Поки отримали 52, а решта — 173, також буде опублікована", - сказав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіонал не виключає дочасних виборів ВР і хотів би їх прискорити

Він наголосив, що список поки в алфавітному порядку. Коли будуть оприлюднені усі прізвища, з'їзд з'ясує порядок кандидатів у партійному списку.

"Не готовий говорити про терміни оприлюднення, поки керівництво об'єднаної опозиції остаточно не узгодить кандидатів. Це багато політичних сил. Кожен має свою точку зору. По мірі готовності будуть представлятися кандидати решти списку. Невдовзі будуть підготовлені списки по мажоритарним округам", - зазначив Сенченко і припустив, що мажоритарні списки можуть видаватися по областям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодні відеокамери чесних виборів не забезпечать - голова КВУ

Відповідаючи на запитання, чому у списку на 52 особи лише 4 жінки, він відповів: "Це просто серед начальників штабів тільки чотири жінки. Але це не відображає усієї пропорції у списку".

Нагадаємо, об'єднана опозиція "Батьківщина" починає оприлюднювати список претендентів на висування кандидатами у народні депутати України.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднена лише частина партійного списку в алфавітному порядку — Сенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути