неділя, 02 березня 2014 18:34

Облрада Луганська погрожує роззброїти Майдан руками "братньої" Росії

Автор: luganews.com
 

Більшість депутатів Луганської облради на сьогоднішній сесії визнали нелегітимним нове керівництво країни. Вони також зажадали надати російській мові статус другої державної мови, роззброїти загони самооборони Майдану, припинити переслідування бійців "Беркута", не допустити обмеження телерадіомовлення каналів іноземних держав на території України, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на novosti.lugansk.ua.

Депутати зажадали, щоб нове керівництво погоджувало всі кадрові призначення в області з облрадою. Також вони вимагають заборонити ряд політичних партій і організацій на території України: УНА-УНСО, Свободу, СНА, Тризуб, Патріот України, Білий молот.

"У випадку невиконання наших вимог, подальшої ескалації громадянського протистояння і виникнення прямої загрози життю та здоров'ю населенню Луганської області залишаємо за собою право звернутися за допомогою до братнього народу Російської Федерації", - йдеться в заяві депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Облрада Луганська погрожує роззброїти Майдан руками "братньої" Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути