Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2012 14:07

Облиття зеленкою Власенка — це виявлення волі народу - "регіонал"

Облиття зеленкою Власенка — це  виявлення волі народу - "регіонал"
Михайло Чечетов каже, що опозиція некультурна, тому в неї кидають зеленкою. Фото: liga.net

До опозиції все повертається бумерангом, бо Партія регіонів демонструє інтелігентність, культуру та  високий такт.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи обурення опозиції відсутністю будь-якої реакції влади на кількаразове облиття зеленкою "бютівця" Сергія Власенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина": тепер можна облити зеленкою навіть Януковича

"Ви знаєте, головний рефері на політичному ринзі -  це народ.  І народ може комусь аплодувати чи ні. Я не персоніфікую. Пам'ятаю, коли Буш був президентом та приїжджав чи в Іран, чи в Ірак, чи в Емірати, то в нього черевики кидали. Коли люди кидають черевик чи обливають зеленкою — це вони дають оцінку", - сказав нардеп.

За словами Чечетова, приклад такої поведінки подають  самі політики.

"Депутати із тієї фракції, в яку входить пан Власенко,  димові шашки кидали у сесійній залі. Пам'ятаєте?  Мікрофони трощили. Було чи ні? Вони таким чином показали своїм виборцям, як можна виражати емоції. Так виборці і виразили. Емоційно висловили їм своє бачення. Як у Буша кидали черевик, як у колишнього італійського прем'єр-міністра  Берлусконі також щось кидали чи обливали чимось, те ж саме і тут зеленкою", - додав він.

За словами "регіонала" в депутатів їхньої фракції ніхто нічого не кидає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенка знову хотіли облити зеленкою, але не влучили

"Найголовніше, що приклад безкультур'я  вони самі дали. Якби вони були тактичні та культурні як Партія регіонів. В нас ніхто не кидає. Ми дуже культурні. Демонструємо інтелігентність, культуру, такт високий, мікрофони не ламаємо. Вони навпаки показують своє безкультур'я, хамство. Є такий ефект бумерангу, коли кидаєш, а він може повернутися і так тобі врізати по пиці. Коли вони в сесійній залі кидали гранати, ламали мікрофони, вони запустили бумеранг. І сьогодні цей бумеранг до них повертається", - наголосив Чечетов.

Нагадаємо, партія "Батьківщина" виступила з критикою того, що влада ніяк не відреагувала на факти облиття зеленкою депутата Сергія Власенка.

"Уже 4 рази Власенка публічно, на очах у десятків свідків було облито зеленкою. Однак влада не реагує на очевидні правопорушення, не розслідує злочин, не карає винних. Партія "Батьківщина" висловлює свій протест проти такої бездіяльності влади", - наголосили в партії.

Зараз ви читаєте новину «Облиття зеленкою Власенка — це виявлення волі народу - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути