Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2012 20:20

"Нунсівець": влада стала навіть не бандитами, а мародерами

"Нунсівець": влада стала навіть не бандитами, а мародерами
Фото: vgolos.com.ua

Слова "влада" і "банда" в Україні стали синонімами.

Таку думку висловив народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Володимир В'язівський у ефірі "Ера FM".

"Коли громадяни України, чи то підприємці, чи то чорнобильці, скандують не "Владу геть", а "Банду геть", то значить, що "влада" і "банда" стали синонімами. Я би сказав, що, за великим рахунком, це навіть не банда. Бандити грабують здебільшого багатих, а на хату бідного ніхто не нападає. У нас же грабують найбідніших - це вже мародерство", - сказав він.

Він розкритикував соціальні ініціативи президента Віктора Януковича, пов'язавши їх з початком передвиборної кампанії.

"Спочатку кожному пенсіонеру не дораховують 100-150 гривень щомісяця, а тепер, починаючи їм повертати те, що награбували, кажуть, що це є соціальні ініціативи. Та це є початок виборчої кампанії, яку оголосив Янукович", - зауважив В'язівський.

У свою чергу, народний депутат від фракції Партії регіонів Григорій Смітюх відповів, що представники опозиції, перебуваючи при владі, не реалізували свої програми.

"Якщо Ви візьмете ваші програми 2004 і 2005 року, то жодна з них не була реалізована. Хоча у вашої політичної сили була можливість - був ваш президент і прем'єр. Коли Ющенко був на Майдані, то він говорив про мільйон робочих місць. Де вони?" - наголосив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівець": влада стала навіть не бандитами, а мародерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути