четвер, 24 березня 2011 19:20

НУ-НС зробила перший крок до скасування "харківських угод"

НУ-НС зробила перший крок до скасування "харківських угод"

Народний депутат Андрій Парубій просить парламент денонсувати "харківські угоди".

Відповідний законопроект парламентар зареєстрував 24 березня, повідомляє прес-служба "Нашої України".

На переконання Парубія, така угода була підписана і ратифікована "всупереч Конституції, національним інтересам України та реальної волі її народу".

"Ратифікація Харківських угод - одна з найбільш ганебних сторінок в історії України. Дозвіл на фактично безстрокове перебування військ Російської Федерації на території України є окупацією української території. Ратифікація Харківських угод продемонструвала, що політика команди Януковича повністю підпорядкована інтересам політичного керівництва з Кремля. Це політика торгівлі українською територією, торгівлі національними інтересами, торгівлі нашим майбутнім ", - заявив Парубій, підкресливши, що ці угоди мають бути денонсовані.

Народний депутат також вважає, що 27 квітня - у річницю підписання міждержавної угоди - українська громадськість повинна продемонструвати протест антинародній і антиконституційної політиці нинішнього Президента і уряду.

21 квітня 2010 президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв підписали угоду про продовження перебування Чорноморського флоту в Криму до 2042 року і прив'язку оренди за нього до ціни на поставлений в Україну російський газ.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС зробила перший крок до скасування "харківських угод"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути