неділя, 29 липня 2018 13:20

Новинського внесли у базу Миротворця

Новинського внесли у базу Миротворця
Вадим Новинський є спонсором УПЦ МП. ФОТО: http://finclub.net

Нардепа від "Опозиційного блоку", олігарха Вадима Новинського — внесли в базу "Миротворця". Анкета із його даними вже з'явилася на порталі.

Новинський є агентом впливу російської православної церкви в Україні. Він відповідальний за розповсюдження кремлівської пропаганди у вигляді так званого "русского мира", пишуть на "Миротворці".

"Противник незалежності українського православ'я від РПЦ. Керує й фінансує діяльність, яка направлена на розпалювання міжнаціональної ворожнечі", - йдеться в анкеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдина помісна церква: колишній "регіонал" лякає громадянською війною

Новинський один із спонсорів УПЦ МП. Українське громадянство отримав 2012 року.

Центр "Миротворець"— неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства й міжнародного правопорядку. Створений 2014-го. В його базі є бойовики терористичних ДНР і ЛНР, артисти та співаки, які не визнають анексії Криму.

Колишній "регіонал", а нині нардеп від "Опозиційного блоку". Вадим Новинський закликав покаятися священнослужителів Київського патріархату, які хочуть автокефалії для української церкви. Мовляв, лише після цього можна буде розглядати питання помісної церкви в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Новинського внесли у базу Миротворця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути