четвер, 05 квітня 2012 15:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Новими справами проти Тимошенко влада промиває мозок виборцю - "бютівець"

Новими справами проти Тимошенко влада промиває мозок виборцю - "бютівець"
Андрій Сенченко: влада може щотижня відкривати нові справи проти Тимошенко. Фото: svoboda.ictv.ua

Заяви генпрокурора Віктора Пшонки про незаконність закриття справи по ЄЕСУ і відновлення слідства у справу про вбивство Євгена Щербаня, пов'язані з початком предвиборної кампанії.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Сенченко.

"Ця влада має намір утриматися у своїх кріслах, незважаючи на думку виборців, за будь-яку ціну. Для цього застосовуються всі репресивні заходи щодо опозиції, для цього і чорні технології, у тому числі такого роду звинувачення, як вбивство Щербаня і так далі", - пояснив він.

"Бютівець" також додав, що щодо Тимошенко у влади зроблені вже "заготовки" і вони можуть раз на тиждень відкривати свіжу кримінальну справу проти неї.

"Вона (влада) ці справи свідомо готувала, висмоктувала з пальця, консервувала до того часу, поки вони їй знадобляться. Ось зараз вони вирішили цим промивати мізки виборцю", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГПУ не виключають, що на Тимошенко можуть "повісити" вбивство Щербаня

Сенченко впевнений, що подібні заяви робляться для інформаційного шуму, щоб відвернути увагу виборців. "Коли немає успіхів у роботі уряду і коли на очах у всіх громадян країни відбувається тотальне розграбування держави, вони ось таким шляхом намагаються відвести громадську думку в бік", - пояснив він.

Нардеп також нагадав, що зараз почався "наїзд" і на Олександра Турчинова: "Я думаю, що зараз у них всі лідери опозиції виявляться негідниками, злочинцями і т. д. Вони намагаються реалізувати принцип, що нібито голосувати немає за кого, крім них".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: Син Євгена Щербаня виконує замовлення влади, обвинувачуючи Тимошенко

У той же час, "бютівець" заперечує те, що заява Пшонки про причетність Віктора Ющенка до закриття справи по ЄЕСУ може бути спрямована проти екс-президента.

"Ющенко там нікому не потрібен, це вже так, побічний ефект. Треба ж якусь словестно конструкцію виставити: закривали справу проти Тимошенко, але є суд. І що сказати? Значить потрібно намалювати, що хтось на цей суд тиснув", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернути Тимошенко в колонію зможе лише Євросуд - правозахисник

"При всій моїй не любові до Ющенка, як до людини, завдяки якій ось ця вся банда опинилася при владі, він просто не здатний на такі системні речі як тиск на дві палати Верховного суду і т. д. Це, по-моєму, очевидно для всіх", - додав Сенченко.

Нагадаємо, що Генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що Святослав Піскун, будучи генеральним прокурором, закрив кримінальні справи щодо корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ) в 2005 році за дорученням на той момент президента Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Новими справами проти Тимошенко влада промиває мозок виборцю - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути