неділя, 20 листопада 2011 12:23

Новий закон про вибори підштовхне опозицію до об'єднання - Яценюк

Новий закон про вибори підштовхне опозицію до об'єднання - Яценюк

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк запрошує інші опозиційні сили приєднатися до формування єдиних списків на мажоритарних округах.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу, пише Українська правда.

Яценюк зазначив, що наступного тижня "Фронт змін" і "Батьківщина" проведуть перший раунд переговорів про формування єдиного списку на мажоритарних округах.

"Почнеться цей процес з БЮТ, і моя позиція – всі партії, які хочуть не просто пройти в парламент, а щось зробити для країни, незалежно від їх рейтингу, які мають реальних політичних фігур, повинні сісти за цей стіл, повинні внести кандидатів, підписати і підтримати один одного", - заявив депутат.

"Кожна політична сила, яка дійсно в опозиції, які має потужних політичних фігур, не просто запрошена, а потрібна за цим столом", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада прийняла новий "Закон про вибори"

Яценюк також висловив думку, що прийнятий цього тижня закон про вибори, в якому підвищується прохідний бар'єр до 5%, підштовхне опозицію до об'єднання.

"Є дискусія про об'єднання опозиції. Цій дискусії вже рік. Цей закон нас кудись-то підштовхне, щоб опозиція об'єдналася", - вважає Яценюк.

Нагадаємо, раніше Яценюк заявляв, що за прийнятим законом опозиція виграє парламентські вибори-2012. Яценюк підкреслив: "Це - перемога опозиції. Були чітко сформульовані вимоги опозиції, і нам вдалося домогтися виконання цих вимог".

Зараз ви читаєте новину «Новий закон про вибори підштовхне опозицію до об'єднання - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути