вівторок, 03 серпня 2021 12:16

"Ніколи не буде російським" - Зеленський зробив заяву про Крим

"Ніколи не буде російським" - Зеленський зробив заяву про Крим
Володимир Зеленський заявив, що "люди, які окупували, ніколи не будуть любити Крим, як українці". Фото: "Кореспондент.нет"

Президент Володимир Зеленський заявив, що окупований Крим ніколи не буде російською територією. Це українська земля, заявив глава держави в інтерв'ю телеканалу "Дом".

Зеленський заявив, що "люди, які окупували, ніколи не будуть любити Крим, як українці".

"Це неможливо прищепити. Це моя земля. Їхні покоління не зростатимуть тут. Це ніколи не буде російською територією. Не можна прошити голову кримським татарам і сказати, що тут їх не було. Хоч перепишіть історію, але це неможливо! Всі вони повернуться додому. Питання часу", - наголосив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: $2,7 млрд від МВФ: Зеленський розповів, на що витрачатимуть транш

Росія нарощує конвенційний і ядерний військовий потенціал в окупованому Криму. Очільник МЗС України Дмитро Кулеба в статті для американського видання Foreign Affairs написав, що Росія стає дедалі агресивнішою: вона перешкоджає торгівлі й свободі мореплавання, нарощує конвенційний і ядерний військовий потенціал в окупованому Криму, використовує його територію як логістичний хаб для військової активності на Близькому Сході.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не буде російським" - Зеленський зробив заяву про Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути