четвер, 26 червня 2014 11:43

Жодного офіційного звинувачення мені не пред'явлено - Курченко

Жодного офіційного звинувачення мені не пред'явлено - Курченко
sergeykurchenko.com

Український олігарх Сергій Курченко заявляє, що на сьогоднішній день з боку української влади йому не було оголошено жодного звинувачення.

Про це він сказав в інтерв'ю "Независимой газете"

"Станом на сьогоднішній день жодного офіційного звинувачення нам не пред'явлено. Єдине розслідування, що проводилося відносно наших компаній, на сьогодні зупинено, інших не ініціювали. Всі ці "справи-​​примари" потрібні виключно тим, хто намагається влаштувати в Україні новий переділ власності, користуючись сьогоднішнім станом економіки", - заявив олігарх.

Курченко також заявив, що йому вдастся зберегти бізнес в Україні. "Просто тому, що ніяких легальних підстав для якихось конфіскацій або експропріацій нашій власності не існує. Ми готові до судових процесів, до допомоги в будь-яких розслідуваннях. У нас сильні юристи, але головне - ми переконані у верховенстві закону в Україні. Спершу докази, потім рішення суду і тільки потім - гучні заяви про експропріаціях. Але не навпаки", - заявив він.

Крім того Курченко розповів, що планує вести свій бізнес у Криму.

Оліграх заявив і про те, що не збирається продавати медіахолдинг "УМХ". ""УМХ" стабільно працює, і продавати його активи я не маю наміру, навіть якщо виникне підвищений інтерес до нього з боку інших гравців ринку", - заявив Курченко.

 

Зараз ви читаєте новину «Жодного офіційного звинувачення мені не пред'явлено - Курченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути