четвер, 27 жовтня 2011 15:06

Незважаючи на заборону суду, СБУ штурмує офіс колишнього бухгалтера ЄЕСУ

Незважаючи на заборону суду, СБУ штурмує офіс колишнього бухгалтера ЄЕСУ

У Дніпропетровську СБУ штурмує приміщення Лідії Сокольченко, яка проходить у відновленій справі щодо ЄЕСУ.

Про це "Українській правді" повідомила прес-служба БЮТ з посиланням на сусідів Сокольченко. Співробітники СБУ намагаються увірватися в її приміщення, повідомляють сусіди, оскільки самої Сокольченко зараз немає.

Сокольченко 15 років тому працювала в корпорації "Єдині енергетичні системи України", а зараз є пенсіонеркою і інвалідом II групи.

Як повідомив її син Владислав, станом на 14:25 СБУ ще не вдалося потрапити в квартиру. Він стоїть з працівниками на сходинках перед квартирою. За словами Владислава, "тривають словесні дискусії між ним і співробітниками спецслужби". "Їх поки що троє, двоє - з Києва і один з Дніпропетровська, але вони погрожують викликати підкріплення і зламати двері, якщо я їх не впущу", - сказав він.

"У них є постанова Шевченківського райсуду про проведення обшуку. Підстав для цього я не знаю, оскільки вони не дають повністю прочитати документ", - зазначив син Сокольченко.

Він також додав, що його самого СБУ-шники викликали до квартири матері по телефону. "Вони невідомо звідки дізналися мій номер, підозрюю я, що мій номер на прослуховуванні", - додав Владислав.

Сокольченко називають бухгалтером і одним з керівників ЄЕСУ. Раніше повідомлялося, що районний суд Києва відмовив Службі безпеки України у наданні санкції на обшук у колишнього бухгалтера ЄЕСУ.

Зараз ви читаєте новину «Незважаючи на заборону суду, СБУ штурмує офіс колишнього бухгалтера ЄЕСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути