вівторок, 03 грудня 2013 15:41

Декілька тисяч мітингувальників рушили до Адміністрації президента

Декілька тисяч мітингувальників рушили до Адміністрації президента
Фото: korrespondent.net

Глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк закликає протестувальників йти до адміністрації президента мирною ходою, і перебувати там, поки глава держави не підпише указ про відставку прем'єра і не призначить дострокові вибори.

"Ми запропонували їм (владі - ред.) три варіанти рішення, але жоден з них не був використаний. Зараз ключ до вирішення політичної кризи в руках Януковича. Він має право використовувати цей четвертий механізм", - сказав він, виступаючи на мітингу на Майдані Незалежності у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Наше завдання - мирним протестом йти під адміністрацію президента, і вимога до Януковича підписати указ про відставку Азарова і оголосити дострокові вибори... Ми будемо стояти до того моменту, поки рішення про відставку Азарова та дострокових виборах не буде", - заявив він.

Як передає кореспондент Фактів, багатотисячна колона протестувальників рушила на Адміністрацію президента. За оцінками, сьогодні на Майдані утричі більше людей, ніж вчора. Площа повністю заповнена.

На сайті президента зазначено, що Віктор Янукович полетів до Китаю.

Зараз ви читаєте новину «Декілька тисяч мітингувальників рушили до Адміністрації президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути