четвер, 23 лютого 2012 20:40

Непрофесійні дії Кабміну довели країну до дефолту - Королевська

Непрофесійні дії Кабміну довели країну до дефолту - Королевська

Нинішній Кабінет міністрів своїми непрофесійними діями привів країну до переддефолтному стані, вважає лідер УСДП, народний депутат України Наталія Королевська.

"Уряд небезпечно через свою неадекватність викликам сучасності, і не помічає, що країна вже досягла переддефолтного стану. Сьогоднішні перестановки в уряді - це замилювання очей українцям. Міняти необхідно всю команду", - підкреслила народний депутат в четвер на мітингу у Львові.

Сьогодні біля стін Львівської облдержадміністрації сотні підприємців і чорнобильців вимагали від уряду дотримання соціальних гарантій, передбачених законодавством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська закликала опозицію подружитись навколо ультиматуму до Януковича

"Сьогодні ми повинні об'єднатися і захищати свої права. Від цього залежить майбутнє України. Причому захищати права необхідно починаючи від місця на ринку і закінчуючи реалізацією права голосу. Я вірю в нас. Я вірю, що у нас тільки один шлях: об'єднатися і перемогти" , - підкреслила Королевська.

Також на мітингу один із активістів "Вперед!" Євген Шаповаленко зазначив, що процес об'єднання громадянського суспільства не буде простим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська пригрозила Януковичу імпічментом

"Але я вірю, що якщо ми стали на цей шлях разом з такою серйозною командою, то ми повинні йти по ньому, не звертаючи", - вважає він.

Зараз ви читаєте новину «Непрофесійні дії Кабміну довели країну до дефолту - Королевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути