середа, 18 липня 2018 14:55

Необхідно переходити виключно на електронне адміністрування податків - Тарута

Необхідно переходити виключно на електронне адміністрування податків - Тарута
Лідер партії "Основа" Сергій Тарута вважає, що ведення адміністрування податків в електронній формі дозволить прибрати корупційну складову в податковій системі. Фото: Уніан

Близько третини працівників податкових служб будуть скорочені при переході на сучасне електронне адміністрування. Про це заявив лідер партії "Основа" Сергій Тарута під час візиту до Дніпропетровської області.

"В Україні, на жаль, половина економіки знаходиться в тіні. Ми пропонуємо вивести її з тіні, і таким чином наповнити бюджет країни", - заявив політик.

Сергій Тарута наголосив, що партія "Основа" пропонує перейти на сучасні технології, що дозволяють замінити більшу частину нинішніх функцій чиновників.

"Адміністрування всіх податків має бути тільки в електронній формі. Це дозволить прибрати величезну корупційну складову в податковій системі. Тому ми пропонуємо перейти повністю на електронне адміністрування, що також дозволить скоротити відсотків на 60-70 чисельність працівників податкових служб. Нехай ідуть у виробництво", - зазначив Тарута.

Лідер "Основи" впевнений, що зниження податків, спрощення системи оподаткування та сучасний документообіг разом із залученням інвестицій до країни будуть сприяти модернізації підприємств і всієї економіки України.

"Модернізація - це нові підприємства, нові види виробництва і підвищений попит на робочу силу. Модернізація, згідно з програмою нашої партії, дозволить створити два мільйони нових робочих місць", - резюмував Тарута.

Зараз ви читаєте новину «Необхідно переходити виключно на електронне адміністрування податків - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути