понеділок, 22 серпня 2011 10:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Немиря зганьбив Януковича перед закордонними українцями

Немиря зганьбив Януковича перед закордонними українцями

Заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря закликав усіх громадян України та українців світу засуджувати свавілля влади Віктора Януковича та чинити йому опір.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це Немиря заявив, виступаючи на річних загальних зборах Світового конгресу українців, які проходять у Києві 21-23 серпня.

"Яка іронія, що сьогодні, напередодні 20-ї річниці незалежності, колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, майже третина членів її уряду та громадські активісти зустрічають це свято у тюрмі", - сказав він.

За словами Немирі, ганебним є також те, що керівництво України, яка сьогодні головує у Комітеті міністрів Ради Європи – організації, яка виникла задля дотримання і захисту прав людини, сприяння демократії, принципу верховенств права, - порушує ці права та принципи в нашій державі.

Також бютівець підкреслив, що Україна сьогодні віддаляється від Європи, а в державі вибудовується авторитарна форма правління.

"Про яку демократію можна говорити, коли людина, гаслом виборчої кампанії якої було "почую кожного", сьогодні методично позбавляється від основних політичних конкурентів?!", - підкреслив Немиря.

Політик закликав усіх громадян та українців світу засуджувати свавілля влади та чинити йому опір, "оскільки лише дотримуючись цього права народ України зможе зробити закони ефективними, а уряд відповідальним".

Зараз ви читаєте новину «Немиря зганьбив Януковича перед закордонними українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути