неділя, 02 липня 2017 10:55

"Немає такої країни" – Жириновський погрожує українцям розстрілами

"Немає такої країни"  – Жириновський погрожує українцям розстрілами
У прямому ефірі на телеканалі "Росія-1" лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський виступив із різкими заявами на адресу українців. Фото: Regnum

У прямому ефірі на телеканалі "Росія-1" лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський виступив із різкими заявами на адресу українців.

Про це повідомляє apostrophe.

Політика обурило святкування у Львові 110-ї річниці з дня народження головнокомандувача УПА Романа Шухевича. З обуренням Жириновський звернувся до польського політолога Зигмунда Дзеньчоловського.

"Ви сказали, що ви з ними (хахлами) єдині. А коли ми їх будемо арештовувати всіх, під суд і розстрілювати. Що ви будете робити? Коли я змушу вас арештувати?! І вас розстріляють за все це! Україна - немає такої країни. І немає такого народу!", – сказав Жириновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше половини росіян хочуть Путіна на повторний термін

У російському Кірові мешканці міста побилися за кепки від політичної партії ЛДПР. Це сталося, коли кіровчани прийшли зустрічати потяг допомоги від Володимира Жириновського.

Зараз ви читаєте новину «"Немає такої країни" – Жириновський погрожує українцям розстрілами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути