пʼятниця, 04 травня 2018 11:41

Не можу співчувати на 100% - Притулу обурила репліка Найєма

Не можу співчувати на 100% - Притулу обурила репліка Найєма
Сергій Притула поспівчував Мустафі Найєму, якому зламали щелепу. Фото: Styler RBC

Шоумен і волонтер Сергій Притула висловив сподівання, що після нападу нардеп Мустафа Найєм ставитиме себе на місце звичайних людей і намагатиметься їм допомогти.

Про це Притула написав у своєму Facebook.

Він наголосив, що співчуває Найєму. Разом із тим зазначив, що "не міг позбутись якогось відчуття, яке заважало співчувати на всі 100%". Волонтер пояснив, що йому не сподобалося, як нардеп назвав людей "черню".

"Дуже прикро, що народному депутату вломили щелепу. Чоловік він молодий, балакучий. Щелепа б пригодилась. Але ще прикріше, що нардепу довелось отримати в морду, щоб почати ототожнювати себе із "черню".

Сподіваюсь, пан депутат використає увесь свій арсенал зв'язків та впливів, щоб його кривдники понесли максимально можливе і визначене законом покарання. І що це стане прецедентом. І що коли завтра на його місці опиниться вчитель, лікар чи бухгалтер у будь-якій частині нашої країни, пан депутат і його колеги будуть щемити суд і прокуратуру так само, ніби це сталося з ними, з елітою", - написав Притула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найєма хочуть змусити забрати заяву

30 квітня біля Бессарабського ринку у Києві група чоловіків напала на нардепа Мустафу Найєма. У політика зламана щелепа і струс мозку.

Трьох підозрюваних відправили під домашній арешт. Четвертому, який бив нардепа, вдалося втекти у Баку. Його оголосили у розшук.

Зараз ви читаєте новину «Не можу співчувати на 100% - Притулу обурила репліка Найєма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути