вівторок, 04 грудня 2012 01:15

Не кожен захоче у 2013 році очолювати Кабмін - експерт

Не кожен захоче у 2013 році очолювати Кабмін - експерт
Віталій Бала. Фото: gazetavv.com

Не кожен захоче у 2013 році бути очолювати Кабінет міністрів, тому зараз консультації йдуть саме по конкретним мінітсерствам.

Про це в ефірі 5 каналу сказав політолог Віталій Бала.

Коментуючи чергові кадрові ротації у владі, зокрема і зміна губернаторів, експерт наголосив:

"Насправді, в Партії регіонів, як і в будь-якій політичній силі, немає досить кваліфікованих кадрів, які б могли закрити всі кадри, котрі зараз потрібно закривати, зокрема і губернаторів".

Бала підкреслив: "За великим рахунком, рішення приймає одна людина. І всі ці розмови навколо кандидатур мають на меті створити тим чи іншим чином інформаційний привід, щоби рішення було прийнято".

Він підкреслив, що вибори   - це певний індикатор соціально-економічного стану. "Треба розуміти, що зараз все починає заточуватися під 2015  рік", - підкреслив Бала.

Експерт наголосив: "Всі говорять, що 2013 рік буде дуже важкий для країни. І це не буде залежати від якості чи кількості тих керівників, які будуть на тих, чи інших посадах. Це будуть об'єктивні процеси. Тому, думаю, зараз більше йдуть консультації по конкретним міністрам і напрямкам. Бо посада прем'єр-міністра – це в 2013 буде дуже відповідально. І чи захоче той же голова Нацбанку піти  у 2013 році на цю посаду – питання".

Зараз ви читаєте новину «Не кожен захоче у 2013 році очолювати Кабмін - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути