понеділок, 06 серпня 2012 10:55

"Не хочу бути "кнопкодавом", тому не йду від Партії регіонів" — Нагорний

"Не хочу бути "кнопкодавом", тому не йду від Партії регіонів" — Нагорний
Продюсер не вкладає жодної копійки у своє просування фото: e-motion.tochka.net

Продюсер Міки Ньютон Тимофій Нагорний минулого тижня заявив, що йде в політику. Не балотуватиметься від жодної партії, а йде по мажоритарному округу № 55 міста Макіївка. Не має жодного спонсора. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

Для чого ви йдете в політику? На вас так вплинув тренд із Андрієм Шевченко і Віталієм Кличком?

- Шевченко і Кличко — дуже позитивний приклад. Сподіваюсь, Рада оновиться, будуть нові кадри і нова енергія. Але справа не в них. Я буду балотуватися по мажоритарному округу № 55 міста Макіївка. Я там народився, там прописаний, там отримав свою першу освіту, спеціальність і заробив перший капітал.

Благодійністю я займаюсь вже 23 роки. Допомагаю зіркам, сиротам, тяжкохворим по всій Україні. Але коли приїжджаю в Радянський район міста Макіївки, де народився, приходжу в жах. Палац культури розвалений, завод "Імпульс", шахта "Радянська" стерті з лиця землі. Все в розрусі. Тому перш за все буду допомагати місцю, де народився. Я вже збудував там спортивний клуб, а недавно вивів сім тисяч людей в центр Радянського району і ми вичистили його від сміття за один день. Таке було вперше за останні 20 років.

А хто ж буде вас фінансувати?

- Ніхто. Я не вкладаю жодної гривні в рекламу чи у своє просування. В Макіївці в мене нема жодного бігборду з фотографією і, незважаючи на це, я лідирую. А це означає, що народ хоче бачити людину з народу, а не того, хто йде захищати свій бізнес, як мої конкуренти. Я буду робити щось для дітей, освіти і їхнього виховання. Уявіть, за всю історію півмільйонної Макіївки там нема жодного олімпійського чемпіона, не розвивається жоден спорт, не збудовано жодної спортивної школи і басейну. Навпаки все закривається.

Тим не менше в політику йдуть ще й заробляти гроші?

- Недавно пішов до одного священика отримати благословіння і він мене запитує: "Тимофій, а ти десятину віддаєш на добрі діла?". Я йому відповідаю: "Святий отець, я віддаю десятину собі, а 90% роздаю. В мене нема ані літака, ані яхти, ані будинку". Я завжди хотів заробляти гроші і допомагати своїй численній сім'ї. А в мене тільки 27 племінників, а за 23 роки благодійності в мене 23 тисячі адресної допомоги і більше 400 благодійних проектів. Тому мені є з чим йти до Верховної Ради.

Ви товаришуєте із депутатами від Партії регіонів?

- Мені ще в армії пропонували йти в комуністичну партію. Але я відмовився. Не хочу бути в Раді "кнопкодавом", тому не йду ні від Партії регіонів, ні від якоїсь іншої політичної сили. Хоч всі їхні лідери мені пропонували. Мені хочеться бути самовисуванцем. В мене нема бізнесу в Макіївці і нема бізнесу в Донецькій області. Тому якщо попаду в Раду, робитиму щось для жителів свого міста. Можливо, мене навіть не зареєструють і я до цього готовий, але все рівно й далі буду займатись соціалкою й гуманітарними справами.

Політика в Україні брудна, в Раді часто б'ються, публічно ображають одне одного. Ви до такого готові?

- Двадцять років тому я був хуліганом і забіякою, але потім пообіцяв мамі, що виправлюсь і відтоді жодного разу не бився. Рукопашна сила - ознака слабості. Справжній чоловік має вміти домовлятися.

Якщо станете депутатом, вистачатиме часу і сил займатися продюсуванням в шоу-бізнесі?

- У 20 років я працював на семи роботах. Водночас був шахтарем, старшим вожатим, тренером, водієм. Мені на все вистачало часу. Я і зараз веду кілька артистів і купу всяких проектів в Росії, Європі, Азії та Америці.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочу бути "кнопкодавом", тому не йду від Партії регіонів" — Нагорний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути