середа, 17 квітня 2013 15:05

"Не даруй коханій квітів - подаруй їй книжку Віті!" - Активісти під АП вшанували письменника Януковича

Фанати літературної творчості президента України Віктора Януковича повісили біля Адміністрації президента табличку з написом: "Дотримуйтесь тиші! Тут працює найвидатніший письменник усіх часів і народів Янукович В.".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

П'ятеро дівчат - членів Коаліції учасників Помаранчевої революції прийшли до Адміністрації президента, аби вшанувати літературний талант Януковича.

"Віктор Янукович - видатний письменник. Заробив дуже багато грошей, продаючи свої книжки. Ми вважаємо, який там Пушкін чи Шевченко, коли у нас є Вітя Другий. Ми з нашим фан-клубом вважаємо, що абсолютною неповагою до нього є проведення біля АП будь-яких мітингів та акцій протесту. Тому що це заважає йому працювати. Ми вимагаємо, що тут завжди була тиша, щоб він міг нормально працювати, писати. Ми просимо дотримуватися тиші й не заважати письменникові", - сказала під час акції активістка КУПРу Тетяна Лиходєєва.

П'ятеро дівчат прийшли до адміністрації з криками "Не даруй коханій квітів - подаруй їй книжку Віті!". Вони намагалися пронести табличку до будівлі адміністрації, однак правоохоронці не пустили їх.

Активістки зверталися до міліціонерів зі словами: "Ви що йдете проти свого президента? Не хочете, щоб він спокійно працював?".

"Заспокойтеся" та "коли ви вже втихомиритесь" відповідали дівчатам міліціонери.

До активістів вийшов представник АП, та передати табличку президенту відмовився. Зрештою дівчата причепили її біля огорожі та пішли геть. Попередили, що це не остання їхня акція.

Нагадаємо, що Тетяна Лиходєєва брала участь і в інших акціях КУПРу: в імпровізованій виставі грала згвалтовану Конституцію та кидала капустою у Володимира Жириновського. Інша учасниця акції Єлизавета Жарікова нещодавно жбурнула лайном у нардепа-"регіонала" Вадима Колесніченка. За це їй присудили штраф - 51 гривню.

Зараз ви читаєте новину «"Не даруй коханій квітів - подаруй їй книжку Віті!" - Активісти під АП вшанували письменника Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути