середа, 18 вересня 2013 11:55

"Не дамо посварити Україну і Росію" - у Криму мітингують за вступ до МС

"Не дамо посварити Україну і Росію" - у Криму мітингують за вступ до МС
Фото: ukr.obozrevatel.com

Під будівлею Верховної Ради АР Крим зібралися прихильники партії "Русское единство" у зв'язку з підготовкою до підписання Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

Учасники мітингу, яких за даними правоохоронців 600 осіб, тримають в руках прапори з партійною символікою і вигукують лозунги: "У Європу – це туди?" (на плакаті зображені два представники секс-меншин), "За Митний союз", "Не дамо посварити Україну і Росію", "Одна віра, одна земля, одна історія, один народ".

Учасники мітингу постійно скандують "Митний союз!", "Ми однієї крові, ми брати слов'яни".

На думку учасників мітингу, підготовка до підписання у Вільнюсі Угоди України та ЄС не відповідає інтересам значної частини громадян країни і суперечить історичним традиціям української державності.

"Я вважаю, що в даному випадку кримчани можуть змінити очку зору, у тому числі керівника держави, що спільно на території Митного союзу ми зможемо побудувати майбутнє наше і наших дітей", - заявив лідер партії "Русское единство" Сергій Аксьонов.

За підсумками мітингу, його учасники прийняли резолюцію, в якій виступають проти вступу України до ЄС. "Угода про асоціацію з ЄС може стати серйозним бар'єром, який розділяє Україну і Росію. Сьогодні громадяни України, які мають тісні родинні, економічні і культурні зв'язки з Росією, мають право в'їзду і перебування на її території", - йдеться в резолюції.

При цьому він вважає, що асоціація України з Європою ускладнить процедуру в'їзду громадян з території України на територію ЄС. "Партія "Русское единство" продовжує стояти на тому, що союз з Росією – це безперечний пріоритет не тільки для Криму, а й для жителів усіх регіонів України", - йдеться в резолюції.

 

Зараз ви читаєте новину «"Не дамо посварити Україну і Росію" - у Криму мітингують за вступ до МС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

348

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути