понеділок, 06 вересня 2021 21:02

Не боїться арешту: Саакашвілі повертається у Грузію

Не боїться арешту: Саакашвілі повертається у Грузію
Саакашвілі обіцяє приїхати до Грузії. Фото: ua.news

Третій президент Грузії Михеїл Саакашвілі заявив про намір повернутися у Грузію перед місцевими виборами, які відбудуться 2 жовтня.

У своєму відеозверненні, Саакашвілі сказав, що приїде в країну та закликав приїздити на голосування інших громадян Грузії, які проживають за кордоном. Про це повідомляє Європейська правда.

Саакашвілі не був у Грузії відтоді, як завершилась його друга президентська каденція. Проживав у Європі, США та Україні. Після приходу до влади "Грузинської мрії" його звинуватили у перевищенні повноважень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі звинуватив Національну комісію зі стандартів української мови в корупції

Саакашвілі не вперше обіцяє прихильникам приїхати в країну, а в уряді після цього заявляли, що у разі повернення його чекає арешт.

"Ви знаєте, що проти мене є справа, яку не визнають у жодній країні світу. Я їжджу по всьому світу, у тому числі в сусідні з Грузією країни, мене всюди приймають і ніхто ніде не ставить запитань про "кримінальні провадження", відкриті у Грузії. Це явне свідчення на користь того, що ці справи сфальсифікували", - заявив Саакашвілі.

Саакашвілі додав, що не боїться арешту та переконаний, що грузинський народ "звільниться сам і звільнить і його".

У Грузії правоохоронці затримали голову найбільшої опозиційної грузинської партії "Єдиний національний рух" Ніку Мелія. Неофіційним лідером цієї партії вважають експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвіл.

Зараз ви читаєте новину «Не боїться арешту: Саакашвілі повертається у Грузію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути