середа, 11 грудня 2019 22:23

Назвали причину бійки на комітеті у Верховній Раді

Назвали причину бійки на комітеті у Верховній Раді
Екс-нардеп Іллєнко розповів, чому сталася бійка на комітеті у Раді. Фото: скріншот

Колишній нардеп від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко заявив, що бійка на комітеті Верховної Ради сталася через те, що депутату від фракції "Слуги народу" нагадали про факти з його біографії.

"Колишні народні депутати від ВО "Свобода" пішли на засідання аграрного комітету, щоб проконтролювати, що там відбувається і висловити свою позицію стосовно питання землі. Насправді, той інцидент, який стався вже після засідання комітету, наскільки мені відомо, виник не через питання землі. А через те, що той депутат, який нібито постраждав, від "Слуги народу", він відомий тим, що фактично сфальшував інформацію про своє проходження служби в батальйоні "Січ" для того, щоб прикритися від кримінальної відповідальності за побутову бійку. І йому про це нагадали ті, хто були присутні", - сказав екс-нардеп у програмі "Вердикт" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV.

За словами Іллєнка, депутат від фракції "Слуги народу" почав себе агресивно поводити і сам спровокував бійку, а коли зрозумів, що ніхто не дасть йому "розпускати руки", то написав заяву в поліцію, що його, нібито, побили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончарук не знав про 200 тисяч премії Милованову — нардеп

"Наскільки мені відомо бійка була не через ідеологію чи питання землі, а через те, що цьому пану нагадали про деякі факти його біографії", - наголосив Іллєнко.

У Верховній Раді сталася бійка після засідання комітету з питань аграрної політики. Побилися активісти ВО "Свобода", зокрема екс-нардеп Едуард Леонов та Ігор Мірошниченко та діючий нардеп від "Слуги народу" Андрій Богданець.

Зараз ви читаєте новину «Назвали причину бійки на комітеті у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути