Ексклюзиви
понеділок, 30 липня 2018 12:13

Назвали кандидатів у президенти, вигідних куму Путіна

Назвали кандидатів у президенти, вигідних куму Путіна
У Віктора Медведчука є давні контакти з Юлією Тимошенко, нагадує нардеп Вікторія Сюмар. Фото: RFE/RL

Колишньому голові Адміністрації президента Кучми, куму президента РФ Володимира Путіна Віктору Медведчуку вигідно, щоб у другому турі президентських виборів зійшлися екс-прем'єр Юлія Тимошенко і голова партії "За життя" Вадим Рабінович.

Про це сказала народний депутат Вікторія Сюмар у інтерв'ю "Українській правді"

"У Медведчука є давні контакти з Тимошенко через Нестора Шуфрича. Якщо в нього ще є кандидат Рабінович, то зрозуміло, що для нього вигідно, щоб у другий тур вийшли Тимошенко й Рабінович — це 100% виграш.

Фактично, про кожного великого олігарха можна сказати, що він хоче завести в другий тур двох своїх кандидатів", - пояснила парламентарій.

Також Сюмар пов'язала прізвище Медведчека зі стеженням за собою.

За її словами, стеження почалося після того, як очолюваний нею комітет взявся за розгляд побиття журналістів охоронцями Медведчука.

"Цю ситуацію - побиття журналіста Михайла Ткача і Кирила Лазаревича - ми розглядали на засіданні нашого комітету. У відповідь на це людина Медведчука, депутат Василь Німченко, який був присутній на комітеті, подав на мене в суд із єдиною вимогою, щоб я жодним чином, як голова комітету, не втручалася в розгляд цієї справи", - розповіла Сюмар.

"Пізніше за мною почали їздити різні автомобілі. Коли я спробувала з'ясувати, що це за автомобілі, виявилося, що це номери з машини, яка зареєстрована в так званій "ДНР", і зняті вони з автомобіля ВАЗ, хоча за мною їздила чорна КІА. Очевидно, що хтось за мною стежив і шукав якусь сенсацію", - сказала Сюмар.

Із цього приводу нардеп має намір звернутися до поліції.

"Повідомлення про це авто було, але зверталася не я особисто. Тепер очевидно зроблю звернення й від себе", - розповіла вона.

Сюмар переконана: Медведчуку потрібно приділяти більше уваги, як до людини, яка є кумом Путіна, вільно веде бізнес в Україні й може мати стосунок до купівлі телеканалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Шуфрич не наважився назвати РФ агресором

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Зараз ви читаєте новину «Назвали кандидатів у президенти, вигідних куму Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути